International Seminar „Framework for Reading Fluency Apps in Primary Schools“

ONLINE International Seminar „Framework for Reading Fluency Apps in Primary Schools“. This seminar is part of the Erasmus+ programme A is for App.

Organised by :  University of Amsterdam, the Netherlands

Date: November 23, 2020

Time: 10.00 – 13.00 hrs CET (Belgium, The Netherlands, Czechia, Slovakia), 9am to 12 noon for UK and Ireland.

Přihlásit se můžete zde. Vaše účast může být i jen částečná, budeme rádi za jakékoliv sdílení zkušeností, nebo návštěvu pro Vaši inspiraci. Pozvánka je volně k šíření, máte-li nápad, koho dalšího oslovit, prosím, učiňte tak.

E-kniha „Jak spolu s dítětem zvládnout volbu povolání? Průvodce rodiče“

Představení e-knihy „Jak spolu s dítětem zvládnout volbu povolání? Průvodce rodiče“, 1. 12. 2020 od 17:00 hod.

Neustálý rozvoj společnosti přináší změny do všech oborů a profesí. Zjistěte, jakými tématy žáky provést, aby se na svou profesní cestu vydaly pro ně co nejlepším směrem.

Připravili jsme pro Vás prezentaci e-knihy a diskusi na téma, jak podporovat žáky při kariérovém vzdělávání a volbě dalšího směru vzdělávání. E-knihu „Jak spolu s dítětem zvládnout volbu povolání? Průvodce rodiče“ jsme původně napsaly s cílem inspirovat rodiče při výchově. Myslíme si, že její obsah může být podnětná i pro výchovné a kariérové poradce na školách.

Připojte se k nám v úterý 1. 12. 2020 v 17:00 hodin a pojďte s námi diskutovat na toto zajímavé téma. Těšíme se na Vás!

Skype link k připojení na schůzku: //join.skype.com/pJmH3U7imFL0

za autorský tým Andrea Csirke & Petra Šnepfenbergová